Curso Integral de Inglés 6


Curso Integral de Inglés 6: Avanzado
Este curso está destinado a aquellas personas que desean incorporar nociones de gramática inglesa así como destreza en comprensión auditiva y producción Oral y Escrita en inglés. En un nivel: AVANZADO Es un curso no oficial y brinda certificados de acreditación de Nivel otorgados por Cultural Inglesa de Buenos Aires. 

REGIMEN: CUATRIMESTRAL

 

TRABAJO ORAL: 2 VECES POR MES CON ENCUENTROS PROGRAMADOS (ViaInternet o Presencial)
TEXTOS BASE: a designar

 

– Advanced

 

CERTIFICADOS DE CURSO APROBADO PARA CADA NIVEL

 

DIPLOMA DE FIN DE CURSO  COMPLETO: Previo Examen PRESENCIAL.

 

Contenidos:

 

 

I)                   FUNCTIONS

 

 

– Talking about obligation and advice

– Contracting ideas

– Giving reasons for actions

– Drawing conclusions about the present

– Speculating about the past

– Defining information. Adding information

– Identifying people, things and places

– Talking about imaginary situations in the past

– Talking about regrets

– Talking about the future

– Confirming facts and opinions

– Emphasising

 

File:

 

Revision: Messages: calling and answering g – Taking down information –

Asking for clarification- Getting connected

– Asking for opinions – Saying how much you know – Agreeing and disagreeing – Giving opinions – Talking about likes and dislikes

– Describing plot – characters – acting- sets and the visuals

– Reflective listening. Disagreeing (—strongly).

– Recrimination: acknowledging and apologising

– Eliciting/asking for explanation

Giving your opinion – Giving reasons

– Agreeing/Disagreeing/adding and contrasting information.

 

II)                VOCABULARY

 

– Phrasal Verbs (check all units)

– Crime and punishment – Violence and minor offences

– Films

– Protest –

(Group behaviour – group leaders – followers, etc.)

– Relationships

– Personal qualities – Appearance

– Word formation

– Presentation aids

– Environment: useful vocabulary to discuss the environment

– Feelings

 

III)             GRAMMAR

 

ACCOMPLISH CIBA SYLLABUS 6TH YEAR ADULTS

 

 

IV)             SKILLS

 

READING

 

– An article about knife culture

–  An article about banning chewing gum

– Blogs about being a conformist

– An article about the poet Shelley

– An article about three supporters of freedom and civil rights

– Haiku

– A scientific study of the stages of love

– How to manage difficult conversations

– Extracts from novels (3)

– Stress – A student’s blog about past regrets

– Emotional intelligence

– Presentation tips

– Water as a resource for life

–  A book blurb

– Ways to help the world

– Gap year travels

– Fair-trade

 

WRITING

 

–  Things you had to do in the past

– Contrasts

– Describing a film / a theatre play / a concert

– An issue you feel strongly about

– A love letter

– Describing a person

–  An agreement

–  A book review (student’s choice)

– A mail giving first impressions of a country.

 

SPEAKING

 

 

–  Answering a quiz about honesty

–  Carrying guns (for and against)

– Discussing punishment

–  Talking about things that worry, scare or bore you

–  Films – The Cinema (description, discussion, consensus)

–  Role Play: difficult situations

–  Discussing imaginary situations

–  A talk about your region

–  How you choose a novel

–  Talking about a novel you’ve read

–  Talking about worries

–  Organic Food (for and against)

–  Animal Testing (for and against)

–  Cloning

–  Green Tape

–  Biotechnology

 

 

LISTENING:

 

 

–  CRIME   :  an interview about knife crime –

A conversation about a crime

–  ART:  Extracts from Shelley’s writings –

Two people discussing their favourite films

–  RELATIONSHIP:  People talking about how they met their partners

Two people having an argument

–  STRESS:  People talking about what make them stressed

A talk about Mexico City

–  BOOKS: Someone describing a book

A radio programme about rubbish

–  DISCUSSING THE WORLD AND NATURE:   A description of a place

Discussing organic food

Interviews about Live Earth

 

¿Cómo voy a aprender?

Una vez inscripto, accederá a nuestra plataforma en donde podrá acceder a los planes de estudio y estará en contacto con su profesor@. Deberá comprar un libro de estudios que se consigue en librerías de textos en Inglés (Kel / ACME / SBS , etc) o se puede comprar online en www.kelediciones.com

¿Qué tendré que hacer?

Este curso durará 5 meses a lo largo de los cuales tendrá que leer la bibliografía asignada a cada semana y realizar las actividades propuestas, aplicando su experiencia .  Deberá preparar trabajos escritos y orales.

¿Cuánto tendré que dedicarme?

Este es un curso intensivo. Se espera una dedicación de al menos cuatro horas semanales de estudio (lectura, elaboración de ejercicios, búsqueda de información) más el tiempo de navegación en Internet.  

¿Cómo será la evaluación final?

La evaluación final consistirá en 1. una entrevista oral en Sede Central en la que represente una situación dada. 2. Examen escrito según consignas dadas (Presencial en sede Central). 3- Composicion Escrita (Presencial en sede Central) Este curso tiene una nota final de “Aprobado” o “Desaprobado”. La evaluación final se realiza en la última semana.. La nota de cada instancia ha de ser superior a  60/100.

¿Cómo son los requisitos de participación?

Es necesario tener acceso (personal o desde sitios públicos) a navegación en Internet con cámara web y micrófono, así como a una cuenta de correo electrónico.

¿Cuándo comienza el curso?

El curso comienza en 2 ocasiones durante el año: marzo y agosto Usted recibirá la notificación del acceso a la plataforma y quedará a partir de ese momento en contacto con su profesora, quien lo guiará a lo largo de los 5 meses de duración del curso y lo evaluará en la instancia final.

¿Cómo me inscribo u obtengo más información?

Usted puede inscribirse completando el formulario de inscripción disponible en esta página. Para obtener más información, envíe un mensaje de correo electrónico a secretaria@cibadist.edu.ar  o contáctenos telefónicamente al 011-4371-3932 loslunes, miercoles y viernes de 9:30 a 15 hs. / Martes y Jueves de 9:30 a 18:00 hs